Hírek

Múzeumi Bocsoda

A Langaméta Óvodai Szakmai Munkaközösség már sokszor elkápráztatta a Vasvári Pál Múzeum látogatóit. Új kiállításuk „Múzeumi bocsoda” december 19-én, szombaton nyílt meg a hagyományos Karácsonyi Játszóházzal együtt.

Tovább

Karácsonyi Játszóház a műtárgyak között

A műtárgyak között rendezik meg idén is a Vasvári Pál Múzeumban a Karácsonyi Játszóházat. A december 19-én, szombaton 12 órától egészen estig várják a Múzeumba a családokat.Évek óta hagyomány már a Vasvári Pál Múzeumban a Karácsonyi Játszóház.

Tovább

Jósa Andrásra emlékeztek

Jósa András születésének 175. évfordulójára emlékeznek ezekben a napokban Nyíregyházán. Ez történt kedden is, amikor a megyeháza zsúfolásig megtelt dísztermében kezdetét vette a Jósa András Múzeum napja rendezvénysorozat

.

Tovább

Nyíregyházán az Antal-Lusztig gyűjtemény

A Jósa András Múzeumban Remekművek címmel nyílt meg az Antal-Lusztig gyűjtemény kiállítása. A tárlaton tizenhét festő képeit lehet megtekinteni, olyan művészek alkotásai láthatóak, mint Szinyei Merse Pál, Aba Novák Vilmos vagy Csontváry Kosztka Tivadar.

Tovább

A nagy rajzolás

?

Tovább

Múzeumok éjszakája,ízek kavalkádja 2009

A Vasvári Pál Múzeum és a Tiszavasvári Média Egyesület szervezésében Múzeumok éjszakája 2009 és kistérségi gasztronómiai fesztivál 2009.június 20-án, 16 órai kezdettel.

Tovább

[Első]   << Előző    61   62