Hírek

Farsang

Farsang

 Figyelem! Figyelem! Mindenki figyelem! A telet immár elűzzük, a tavaszt köszöntjük. Aki nem jön el a vígasságra, nőjjön sósuborka az orrára.

Tovább

Gulag emlékév

Gulag emlékév

Dr. Páll István előadását tekinthetik meg a Találkozások Házában. 

Tovább

Programjaink

Programjaink

 Minden érdeklődőt szeretettel várunk februári - márciusi programjainkra!

Tovább

Édes Forradalom

Édes Forradalom

 "Éljen a haza!" felkiáltással hívta a bátor magyarokat Kossuth Lajos az 1848- as szabadságharcba, hogy kivívják a haza függetlenségét. 

Tovább

Márton napi libator

Márton napi libator

 Újabb Libanap!

Sok szeretettel várjuk vendégeinket 2016. 11. 12-én szombaton 10:00 órától a Múzeumkertbe. A belépő 300Ft, amely magában foglalja a vendégváró Márton falatkákat és a részvételt a tombola sorsoláson.

Tovább

Kabay élete! Kabay halála!

Kabay élete! Kabay halála!

Egy újabb érdekes előadás Kabay János születésének 120., halálának 80. évfordulójára.

Tovább

Veterán automobilok a Múzeumban

Veterán automobilok a Múzeumban

A kedves érdeklődők 2016. augusztus 23-án délelőtt 9:00 órától tekinthetik meg ezeket a veterán autó csodákat a Szentmihály téren. Sajnos mivel egy vándor túra egyik állomását képezi a múzeum, ezért 10:15 perckor már tovább is haladnak vendégeink.

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Tovább

Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája

 Idén is megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája Tiszavasváriban. Az  izgalmas kiállítások mellett táncos- zenés produkciók gzadagítják a délután  programját, melyben nagyok és kicsik egyaránt örömüket lelhetik.

Tovább

SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN FELHÍVÁS

SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN FELHÍVÁS

GYERTEK VELÜNK A SÁRKÁNYOK NYOMÁBA!

Felhívásunkra iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várja a múzeum sárkányvadászati tanácsosa, azaz a múzeumpedagógus, Tömöri Barbara.

Két teljes napot szánunk Szent György napjához közel április 22-én és április 25-én mesés foglalkozásokra, így minden érdeklődő részt vehet a mesebirodalmat bebarangoló interaktív alkalmon.

Tovább

Múzeumi Teadélután

Múzeumi Teadélután

Múzeumi Teadélután gyógynövényekkel

A szépkorúak számára szervezett alkalmon Tele a kertem zsályával... alcímet adtuk, hisz a népigyógyítás alapanyagaival, a gyógynövényekkel ismerkedhetnek a látogatók. A rendezvény Április 22-én délután 16 órakor kezdődik a Kálvin út 7. szám alatti Néprajzi épületben.

Tovább

[Első]   << Előző    25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36     Következő >>   [Utolsó]