Hírek

Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája

 Idén is megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája Tiszavasváriban. Az  izgalmas kiállítások mellett táncos- zenés produkciók gzadagítják a délután  programját, melyben nagyok és kicsik egyaránt örömüket lelhetik.

Tovább

SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN FELHÍVÁS

SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN FELHÍVÁS

GYERTEK VELÜNK A SÁRKÁNYOK NYOMÁBA!

Felhívásunkra iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várja a múzeum sárkányvadászati tanácsosa, azaz a múzeumpedagógus, Tömöri Barbara.

Két teljes napot szánunk Szent György napjához közel április 22-én és április 25-én mesés foglalkozásokra, így minden érdeklődő részt vehet a mesebirodalmat bebarangoló interaktív alkalmon.

Tovább

Múzeumi Teadélután

Múzeumi Teadélután

Múzeumi Teadélután gyógynövényekkel

A szépkorúak számára szervezett alkalmon Tele a kertem zsályával... alcímet adtuk, hisz a népigyógyítás alapanyagaival, a gyógynövényekkel ismerkedhetnek a látogatók. A rendezvény Április 22-én délután 16 órakor kezdődik a Kálvin út 7. szám alatti Néprajzi épületben.

Tovább

Tavaszi tárlat

Tavaszi tárlat

Tavaszi tárlat - új időszaki kiállítás

A Vasvári Pál Múzeum új tárlata április 15-én 17 órakor a múzeum Ady Endre út 8. szám alatti Fő épületében kerül bemutatásra. A kiállítás Tamus István tiszavasvári kötődésű debreceni festő alkotásaiból kerül megrendezésre.

Tovább

Gyógynövények a pitarban

Gyógynövények a pitarban

Interaktív foglalkozásra várjuk április 7-én 13 órára a fogyatékkal élő látogatóinkat, akik érdeklődnek a gyógynövények világa iránt.

Tovább

Múzeumi Barkács Műhely

Múzeumi Barkács Műhely

Múzeumi Barkács Műhely gyöngyözéssel

Április 15-én 14 órától várunk minden ügyes vagy kevésbé ügyes látogatót következő alkalmunkra, mely során az alapanyag a gyöngy lesz.

Tovább

Költészet Napja a Vasvári Pál Múzeumban

Költészet Napja a Vasvári Pál Múzeumban

A Költészet Napja alkalmából megemlékezünk a 20. század elejét meghatározó költőkről és a korszakban divatos zenés költeményekről, a sanzonokról. Mindennek forrása a Napló című kiállítás, mely utoljára ezen a napon, 2016. április 11-én látható a Vasvári Pál Múzeumban.

Tovább

Roma Kultúra Napja

Roma Kultúra Napja

Roma Kultúra Napja a Vasvári Pál Múzeumban

A Múzeum 2016. április 4-én első ízben szervezi meg egész napos meghívásos rendezvényét közreműködve a Magiszter Alapítványi Óvoda és Általános Iskola pedagógusaival.

Tovább

PI-NAP 2.0

PI-NAP 2.0

Újra PI-NAP volt a Vasvári Pál Múzeumban 2016. március 16-án.

5 csoport, 106 résztvevő és rengeteg fejtörtés.

Tovább

Múzeumi Szünidei Gyermekmegőrző

Múzeumi Szünidei Gyermekmegőrző

HURRÁ SZÜNET!

Kedves Szülők és Gyerekek! Szeretettel várunk mindenkit, aki élményekre, kreativitásra, mókára és kacagásra vágyik a szünidőben, 2016. március 24-én és 25-én.

Tovább

[Első]   << Előző    25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36     Következő >>   [Utolsó]