Múzeumok Éjszakája: Egy színpadon Kowalsky és a Karmapirin

A tavaly novemberi A38 Hajó rendezett akusztikus koncert után a Vasvári Pál Múzeum zenei színpadán ismét együtt a Kowalsky Mega Vega és a Karmapirin zenekar. Ha te is részese szeretnél lenni a ország legnagyobb kulturális eseményének Tiszavasvári helyszínén e remek zenei találkozásnak,akkor ott a helyed Tiszavasváriban a Múzeumok Éjszakáján.

A "zsivány pop" nagymesterei, a pop és rock a blues, jazz, hip-hop, drum n' bass és r&b stílusjegyekkel is remekül operáló banda a  Kowalsky Mega Vega lép fel június 20-án este 20 órakor a Múzeumok Éjszakája zenei színpadán Tiszavasváriban Szentmihály téren. Az együttes frontembere Kowalsky Balázs énekes. A zenekar hetedik nagy lemeze, a Még nem éden 2014 áprilisában debütált, rajta az olyan slágerekkel, mint az 'Amilyen hülye vagy', vagy a 'Bölcsődtől a sírodig'. Az album azonnali siker lett a lemezpiacon: három héttel a megjelenés után aranylemezzé vált, hat hét múlva pedig már a platinalemez státuszt ünnepelhette a zenekar.



Tagok:

"Kowalsky" Balázs Gyula - ének
Szórád "Jimmy" Csaba - basszusgitár
Vajda "Sóder" Péter - dobok
Vidák Róbert "More" - akusztikus gitár
Vajda "Carlos" Tamás - gitár

A KARMAPIRINT Nyíregyháza egykori kultikus zenekara, a Hétfő Este Blues Band szerzői alapították. Az kiváló énekesnővel több stúdiófelvételt is rögzítő a banda, számos sikeres klubkoncertet adott az elmúlt időszakban, többek között 2014-ben felléptek az MR2 Akusztik című műsorában is. Oláh Ibolya távozása után, 2014 nyarától a zenekar Szakos Andreával dolgozik (Megasztár 6. évad döntőse), akivel egy rendkívül sikeres nyári turnén van túl a banda. A KARMAPIRIN szerzőinek nem titkolt szándéka, hogy a blues és a rock ízével fűszerezett, de a mainstream dalírás eszköztárával kiegészített, kizárólag magyar nyelvű szerzeményeket alkossanak. A zenekar eddigi koncertjein több vendégművész is közreműködött. A KARMAPIRINNEL dolgozott Kowalsky (MR2 Akusztik) és Papp Szabi (Magyar Dal napja, Népliget) is. A zenekar 18 órakor lép fel a Szentmihály téri nagyszinpadon.



Tagok
:
Szakos Andrea - ének
Kindrusz Emese - vokál
Nagy Péter - billentyűk
Tomasószky Zoltán - gitárok
Papp Levente - basszusok
Zombor Szabolcs - dobok

Forrás:A38