Láss a szemeddel ingyenes fotóstanfolyam a múzeumban

"Láss a szemeddel" ismét fotótanfolyam indul a múzeumban.A több hónapon át tartó ingyenes kurzusra elsősorban a helyi középiskolásokat várjuk, de természetesen más érdeklődő is részt vehet tanfolyamunkon.Az elméleti és gyakorlati képzésből álló tanfolyamra,olyan jelentkezőket várunk akik szeretnék objektíven keresztül is megismerni a világot! A Tanfolyamunkon bárki megismerkedhet a fotózás különböző területeivel a fotózás múltjával, alap elméleti-technikai tudnivalókkal, világítástechnikai
alapokkal, portré, természet, sport, riport,és a művészi aktfotózás világával és a digitális technika előnyeivel.A tanfolyam keretében különleges kiállításokra és fotós helyszínekre is ellátogatunk.

A tanfolyam végén kiállítást rendezünk a legjobb képekből, de a fotók egy kiadványban és a weboldalunkon is látható lesz.Az oktatásban képzett fotós szakemberek segítik a munkánkat.Az első tanfolyam szeptember 24-én 17 órakor lesz a múzeum épületében. A szervezők addig is várják a jelentkezők fényképes bemutatkozó levelét az info@vasvaripalmuzeum.hu címre.